A FUNtastic FEST to grow up!

Politica de confidențialitate

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Aplicabilitate: 15.04.2022

Angajamentul nostru față de confidențialitate

KIDS FEST S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Turnu Măgurele nr.5, bl.C1B, sc.5, et.6, sector 1, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr.J40/22622/2021, CUI 45407030, în calitate de operator de date cu caracter personal („Operator” sau „KIDS FEST” sau „noi”)

Această Notă de Informare descrie informațiile personale pe care Operatorul le colectează despre dvs., de ce le colectăm, cum le folosim și când le împărtășim cu terțe părți. Această Notă de Informare descrie și modul în care prelucrăm informațiile pe care ni le furnizați sau cele pe care le colectăm în legătură cu dvs. atunci când cumpărați bilete pentru participarea la Festivalul KIDS FEST 2022 ce se derulează în perioada 2-3 Iulie 2022, in incinta Palatului Mogoșoaia – Poiana din fata Serelor Bibescu, situat in Mogoșoaia, str. Valea Parcului nr.1, jud Ilfov. De asemenea, menționează și alegerile pe care le puteți face cu privire la modul în care folosim informațiile dvs. personale și completează orice alte informații pe care le-ați furnizat în alte circumstanțe.

Prezenta Notă de Informare a fost redactată luând in considerare aspectele stabilite de prevederile legislației europene si naționale în vigoare, respectiv Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 679/2016 („GDPR”), Legea 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a GDPR și/sau cu orice alte decizii pe care le poate emite Autoritatea Națională de Supraveghere a Protecției Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) în calitate de autoritate de supraveghere privind protecția datelor cu caracter personal.

  1. CARE SUNT CATEGORIILE DE PERSOANE VIZATE?

Prelucram datele personale ale urmatoarelor categorii de persoane:

  • clienți care cumpăra bilete la Festivalul KIDS FEST 2022 prin intermediul website-ului www.kidsfestro.ro sau www.bilete.ro, partenerul nostru de vânzare bilete;
  • clienți care cumpăra bilete la Festivalul KIDS FEST 2022 la intrarea în locația Festivalului;
  • clienți sau potențiali clienți care (1) utilizează serviciile/atracțiile puse la dispoziție in cadrul Festivalului.
  1. ÎN CE SCOPURI VĂ PRELUCRĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

KIDS FEST vă prelucrează datele cu caracter pentru următoarele scopuri:

  • oferirea accesului prin cumpărarea biletelor la Festivalul KIDS FEST 2022 prin intermediul website-ului www.kidsfestro.ro
  • încheierea contractelor de vânzare pentru serviciile noastre, prin (1) prin cumpărarea biletului de acces in la Festivalul KIDS FEST 2022; (2) prin alimentarea cardurilor de acces, distribuite de către Operator la intrarea in incinta Festivalului KIDS FEST 2022, cu orice limita de bani, pentru accesul la diverse activități/atracții speciale desfășurate in cadrul Festivalului KIDS FEST 2022; 
  • accesul in incinta Festivalului KIDS FEST 2022 (de ex. scanarea temperaturii sau a certificatului verde);
  • promovarea Festivalului KIDS FEST 2022 prin utilizarea înregistrărilor audiovizuale, fotografiilor clienților;
  • marketing și publicitate; participarea la concursuri, tombole și promoții; înscrierea pentru a primi buletine informative și actualizări privind cele mai recente produse și servicii (poștă, newsletter prin e-mail, SMS, telefon și alte canale digitale, de exemplu, medii de comunicare socială);
  • securitatea și paza dvs. și implicit a bunurilor aflate in incinta Festivalului KIDS FEST 2022;
  • prevenirea, detectarea sau investigarea fraudelor, ​​încălcările de securitate și activitățile care sunt sau pot fi interzise sau ilegale, precum și pentru apărarea și exercitarea drepturilor noastre conform legii;
  • rezolvarea solicitărilor din partea autorităților publice ori pentru a îndeplini cerintele legale (ex. cele specifice legislației financiar-contabile, fiscale sau prevenirea spălării banilor);

În cazul în care intenționăm să prelucrăm ulterior datele dvs. cu caracter personal într-un alt scop decât cel pentru care acestea au fost colectate, vă vom furniza, înainte de această prelucrare ulterioară, informații privind scopul prelucrării și orice informații suplimentare relevante solicitate de dvs.

  1. CE BAZE LEGALE FOLOSIM PENTRU PRELUCRAREA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL?

Temeiurile juridice pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sunt următoarele:

  • consimțământul dvs. (art.6 alin.(1) lit.b) din GDPR) pentru scopurile privind utilizarea înregistrărilor audiovizuale si fotografiilor dvs. 
  • executarea unui contract sau intenția de a încheia un contract de către persoana vizată (art.6 alin.(1) lit.b) din GDPR) pentru scopurile privind (1) prin cumpărarea biletului de acces la Festivalul KIDS FEST 2022; (2) prin alimentarea cardurilor distribuite de către Operator la intrarea in incinta Festivalului KIDS FEST 2022, cu orice limita de bani, pentru accesul la diverse activități/atracții speciale desfășurate in cadrul Festivalului KIDS FEST 2022;
  • executarea unui contract la care persoana vizată este parte (art. 6 (1) b) din GDPR) pentru scopul privind gestionarea relației de afaceri dintre Operator și un potențial client/client, potențial furnizor/furnizor sau alt potențial partener/partener de afaceri, în cazul în care aveți calitatea de colaborator, reprezentant sau persoana de contact al respectivului client, furnizor, partener de afaceri;
  • interese legitime (art.6 alin.(1) lit.f) din GDPR) pentru scopurile constând în oferirea accesului și utilizării serviciilor website-ului www.kidsfestro.ro prin funcționarea corespunzătoare a acestuia; operarea, protejarea, îmbunătățirii și optimizării www.kidsfestro.ro și experienței utilizatorilor și clienților; securitatea și paza dvs. și a bunurilor aflate in incinta Festivalului KIDS FEST 2022; prevenirea, detectarea sau investigarea fraudelor, ​​încălcărilor de securitate și activităților care sunt sau pot fi interzise sau ilegale, precum și pentru apărarea și exercitarea drepturilor noastre conform legii;
  • respectarea unor obligații legale (art.6 alin.(1) lit.c) din GDPR) pentru scopurile privind emiterea documentelor fiscale (facturi); accesul la incinta Festivalul KIDS FEST 2022 prin prelucrarea datelor privind sănătatea in contextul pandemiei COVID-19; încălcările de securitate și activitățile care sunt sau pot fi interzise sau ilegale; apărarea și exercitarea drepturilor noastre; rezolvarea solicitărilor din partea autorităților publice ori pentru a îndeplini cerintele legale (ex. cele specifice legislației financiar-contabile, fiscale sau prevenirea spălării banilor), precum si orice alte cerințe legale impuse sau ce vor fi impuse in contextul COVID-19 de autoritățile publice locale si centrale; securitatea și paza dvs. și implicit a bunurilor aflate incinta Festivalului KIDS FEST 2022.
  1. CE TIPURI DE DATE COLECTĂM ȘI CARE ESTE SURSA ACESTORA?

Pentru fiecare scop privind prelucrarea datelor, avem nevoie de anumite date cu caracter personal din partea dvs., după cum urmează:

  • în cazul vizitatorilor website-ului https://shop.workspacestudio.ro/en, nu cunoaștem date despre aceștia, cu excepția [adresei IP] si a [cookie-urilor] utilizate (pentru detalii suplimentare vă rugăm să consultați Politica de Cookies), dar monitorizăm numărul vizitatorilor și secțiunile accesate/navigate/vizitate în cadrul website-ului în scopuri statistice; este posibil să adunăm informații in timpul vizitei dvs. pe pagina de internet a magazinului online, prin instrumentele noastre de colectare automată a datelor (Cookie-uri): adresa de protocol de internet (IP), denumirea domeniului (URL), datele de accesare, istoricul de accesare al clientului (paginile vizualizate, link-urile pe care se face click), codul HTTP de răspuns, datele paginii web de unde se face accesarea, calitatea de octeți utilizata cu ocazia vizitării, datele paginilor vizualizate sau tipul și limba browser-ului utilizat;
  • scopul de încheiere a contractelor de vânzare pentru serviciile noastre (vânzări online); datele dvs. sunt colectate în mod direct de la dvs. când efectuați achiziția biletelor de acces la Festivalul KIDS FEST 2022; (2) alimentarea cardurilor de acces diverse activități/atracții speciale desfășurate in cadrul Festivalului KIDS FEST 2022; adică date personale și de contact, date privind achizițiile dvs. sau date fiscale – [nume, prenume adult/copil, data nașterii copil, adresă de email, număr de telefon, adresă de facturare, semnătura si/sau orice alte date pe care alegeți să ni le furnizați, date privind sănătatea in contextul COVID-19]; Refuzul dvs. de a furniza aceste informații va face imposibilă oferirea serviciilor noastre;
  • scopul de marketing și publicitate, participarea la concursuri, tombole și promoții; înscrierea pentru a primi buletine informative și actualizări privind cele mai recente produse și servicii (poștă, newsletter prin e-mail, SMS, telefon și alte canale digitale, de exemplu, medii de comunicare socială), evenimente; datele dvs. sunt colectate în mod direct de la dvs. când decideți să participați la concursuri, tombole și promoții sau când va abonați la newsletter – [nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, date colectate din modulele cookies, date privind preferințe și obiceiuri, imagini fotografice sau video în cadrul evenimentelor organizate]; Netransmiterea acestora/anumitor informații va face imposibilă oferirea de către noi a unor campanii de marketing personalizate către dvs.;
  • scopul de securitate și paza dvs. și a bunurilor aflate in incinta Festivalului KIDS FEST 2022 – conform prevederilor legale aplicabile și semnalizate corespunzător în incinta Festivalului KIDS FEST 2022; datele dvs. sunt colectate în mod direct când participați Festivalului KIDS FEST 2022 – [înregistrări video, fără sunet / fotografii].
  • scopul privind informarea dvs. prin intermediul telefonului, e-mail;
  • scopul de gestionare a relației de afaceri dintre noi și un potențial client, client, potențial furnizor sau alt potențial partener/partener de afaceri, in cazul in care aveți calitatea de colaborator, reprezentant sau persoana de contact al respectivului client, furnizor, datele dvs. sunt colectate în mod direct de la dvs. – [nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, adresa de corespondență]; Netransmiterea acestor informații va face imposibilă derularea in bune condiții a contractului încheiat între Societate și dvs.

ALTE INFORMATII IMPORTANTE

Analizarea comunicărilor in cadrul/prin intermediul magazinului nostru online www.kidsfestro.ro

Este posibil să examinăm, să scanăm sau să analizăm comunicările in cadrul magazinului online www.kidsfestro.ro (de ex. distribuirea unei pagini dedicată unui eveniment publicat pe www.kidsfestro.ro prin intermediul diverselor canale de comunicare – mesagerie instant, platforme de social media, email) pentru prevenirea fraudei, evaluarea riscurilor, conformitatea cu reglementările, investigarea, dezvoltarea produselor, cercetarea, analiza și asistența clienților. De exemplu, ca parte a eforturilor noastre de prevenire a fraudei, scanăm și analizăm mesaje pentru a masca informațiile de contact și referințele la alte site-uri web. În unele cazuri, este posibil să scanăm, să examinăm sau să analizăm mesaje pentru a depana, a îmbunătăți și a extinde ofertele de produse. Folosim metode automatizate acolo unde este posibil. Cu toate acestea, ocazional, este posibil să fie necesar să examinăm manual unele comunicări, cum ar fi investigațiile privind frauda și asistența pentru clienți, sau să evaluăm și să îmbunătățim funcționalitatea acestor instrumente automate. Nu vom examina, vom scana sau analiza comunicările dvs. pentru a trimite mesaje de marketing terță parte către dvs. și nu vom vinde recenzii sau analize ale acestor comunicări.

Aceste activități se desfășoară pe baza interesului legitim al Societății de a asigura respectarea legilor și a Termenilor si condițiilor noastre, prevenirea, detectarea si  fraudei, încălcările de securitate și activitățile care sunt sau pot fi interzise sau ilegale promovarea siguranței și îmbunătățirea și asigurarea performanței adecvate a serviciilor noastre.

Parteneri și integrare terțe părți

Website-ul www.kidsfestro.ro poate conține legături către site-uri sau servicii terțe, cum ar fi integrarea unor terțe părți, servicii de co-marcă sau servicii de marcă terță parte („Parteneri terți”). Noi nu deținem sau nu controlăm acești parteneri terți și atunci când interacționați cu aceștia, este posibil să furnizați informații direct partenerului terț sau nouă sau ambelor părți. Acești parteneri terțe vor avea propriile reguli privind colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor. Vă încurajăm să examinați politicile de confidențialitate ale celorlalte site-uri pe care le accesați.

Părțile website-ului www.kidsfestro.ro pot utiliza servicii terțe, cum ar fi serviciile Google Analytics, inclusiv API-urile procesatorului de plăți pentru plățile biletelor achiziționate pe website-ul nostru www.kidsfestro.ro.

Soluțiile integrate ale procesatorului(rilor) de plăți funcționează ca centre de procesare a datelor și de legătură între emitenții de carduri, comercianți acceptanți de card și clienți utilizatori de carduri. Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de bănci românești și străine sub siglele VISA și MasterCard, cu condiția că băncile emitente să le fi activat pentru plata online. Operatorul nu solicită și nu stochează nici un fel de informații referitoare la cardul sau cardurile bancare ale clienților sau membrilor, acestea fiind procesate direct pe serverele procesatorilor de plăți online. Procesatorii de plăti și/sau emitenți de carduri bancare, agreați de către Operator sau Partenerii săi au dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate în urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare tranzacție suspectă, în cazul în care aceasta există.

Anumite informații ce sunt date cu caracter personal [nume, prenume, adresa de email etc.]pot fi transmise pe o durată limitată de timp și către serviciul partener Opinii de Încredere by TRUSTED.ro, în scopul trimiterii unui mesaj în numele magazinului nostru online, pentru a gestiona în mod independent opinia clienților cu privire la experiențelor lor pe website-ul www.kidsfestro.ro. Părerea clienților va fi publicată pe feedback.trusted.ro. Informațiile sunt șterse automat de către sistemul serviciului partener după ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terțe sisteme pentru trimiterea tehnică a mesajelor, astfel încât să se asigure că acestea ajung la clienți.

Utilizarea acestor servicii se supune politicilor lor de confidențialitate, cum ar fi Termenii și condițiile suplimentare ale Google Analytics, Facebook, Twitter, YouTube, procesatorilor de plăți si partenerului TRUSTED.ro.

  1. CE ALTFEL DE DATE MAI COLECTAM?

Website-ul www.kidsfestro.ro utilizează cookie-uri sau tehnologii similare pentru a asigura cea mai bună experiență pentru dumneavoastră și pentru a analiza trenduri, a administra website-ul, a urmări utilizarea de către client în cadrul website-ului și pentru a colecta informații demografice despre baza de utilizatori ca și întreg. Cookie-urile sunt mici fișiere text care sunt plasate pe dispozitivul clientului pentru a urmări modul de utilizare și a înregistra preferințele. Cookie-urile noastre nu conțin informații care pot identifica persoane. Colectăm anumite informații automatizat prin utilizarea cookie-urilor și tehnologiilor de urmărire cum ar fi adresa IP (Internet Protocol), tip de browser, furnizor Internet (Internet Service Provider – ISP), referințe/ieșiri pagini, paginile vizualizate pe site-ul nostru (ex. pagini HTML, grafice), sistem operare, data/ora și/sau seria de click-uri pentru a analiza trendul ca ansamblu și a administra website-ul nostru. Utilizatorii site-ului pot controla folosirea cookie-urilor la nivelul browser-ului, dar dacă utilizatorul decide să dezactiveze cookie-urile, această acțiune va determina o limitare a anumitor caracteristici și funcții în website-ul și serviciilor noastre. O resursă utilă pentru informații despre ștergerea și controlul modulelor cookie poate fi găsită la www.aboutcookies.org.  O detaliere a modului în care folosim cookies-urile în relația cu utilizatorii online se poate găsi in secțiunea Politica de Cookies.

6. CUM VĂ UTILIZĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Putem folosi, stoca și prelucra informații personale pentru a (1) furniza, înțelege, îmbunătăți și dezvolta magazinul online www.kidsfestro.ro (2) a crea și a menține un mediu de încredere și mai sigur (cum ar fi respectarea obligațiilor legale și asigurarea respectării Politicilor www.kidsfestro.ro) și (3) furnizarea, personalizarea, măsurarea și îmbunătățirea publicității și a marketingului nostru.

Furnizarea, îmbunătățirea și dezvoltarea website-ului nostru www.kidsfestro.ro.

Putem folosi informațiile personale pentru a furniza, îmbunătăți și dezvolta website-ul nostru www.kidsfestro.ro pentru a:

  • vă permite să accesați și să utilizațiwebsite-ul nostruwww.kidsfestro.ro;
  • opera, proteja, îmbunătăți și optimiza website-ul nostru www.kidsfestro.ro și experiența utilizatorilor și clienților, cum ar fi efectuarea de analize, statistici și cercetări;
  • vă face experiența de cumpărături mai ușoară, mai plăcută și mai eficientă;
  • oferi produse și servicii proprii sau a partenerilor terți pentru clienți;
  • vă trimite mesaje privind produsele și serviciile achiziționate, actualizări sau anulari evenimente, alerte de securitate și notificări de cont;
  • aborda problemele și a îmbunătăți produsele, mărcile, serviciile și tehnologiile noastre, precum și pentru a dezvolta noi produse și servicii.

Noi prelucrăm aceste informații personale în aceste scopuri, având în vedere interesul nostru legitim în îmbunătățirea website-ului nostruwww.kidsfestro.ro și experiența clienților noștri cu privire la aceasta și unde este necesar pentru îndeplinirea corespunzătoare a contractului cu dvs.

Crearea și menținerea unui mediu de încredere și mai sigur. Putem folosi informațiile personale pentru a crea și menține un mediu de încredere și mai sigur, cum ar fi:

  • detectarea și prevenirea fraudelor, încălcările de securitate și activitățile care sunt sau pot fi interzise sau ilegale, spamului, abuzului și a altor activități dăunătoare;
  • desfășurarea investigațiilor de securitate și evaluări ale riscurilor;
  • efectuarea unor verificări a bazelor de date și a altor surse de informare, inclusiv verificări de fond sau de poliție, în măsura permisă de legile aplicabile (în situații limitate, în cazul organizării competițiilor/jocurilor sportive) și cu consimțământul dvs.;
  • respectarea obligațiile legale;
  • rezolvarea litigiilor cu oricare dintre membrii noștri și aplicarea acordurile noastre cu terțe părți;
  • respectarea Termenilor și Condițiilor noastre și alte politici;
  • securitatea și paza dvs. conform prevederilor legale aplicabile si semnalizate corespunzător – înregistrări video, fără sunet, la sediul nostru;
  • protejarea drepturilor, proprietății, siguranței și securității Societății, angajaților, clienților și altora.

Noi prelucrăm aceste informații personale în aceste scopuri, având în vedere interesul nostru legitim privind protejarea website-ului nostruwww.kidsfestro.ro și pentru a măsura performanța adecvată a contractului nostru cu dvs. și respectarea legilor aplicabile.

Furnizarea, personalizarea, măsurarea și îmbunătățirea publicității și marketingului. Putem folosi informațiile personale pentru a furniza, personaliza, măsura și îmbunătăți publicitatea și marketingul nostru, cum ar fi:

  • trimiterea unor mesaje promoționale, marketing, publicitate și alte informații care ar putea fi interesante pentru dvs. pe baza preferințelor dvs. și despre publicitatea media prin intermediul unor pagini și conturi administrate de noi in cadrul unor platforme sociale, precum Facebook, YouTube, Instagram, LinkedIn etc.;
  • personalizarea, măsurarea și îmbunătățirea publicității noastre; administrare sondaje;
  • pentru a ne ajuta să aflăm mai multe despre preferințele dvs. de cumpărături;
  • organizarea unor concursuri, tombole și alte activități promoționale; evenimente gestionate de noi sau de partenerii terți (de ex. promoții);
  • înscrierea pentru a primi buletine informative și actualizări privind cele mai recente produse și servicii (poștă, newsletter prin e-mail, SMS, telefon și alte canale digitale, de exemplu, medii de comunicare socială); aceasta nu va afecta frecvența e-mailurilor administrative pe care le putem trimite în legătură cu orice bilet/produs achiziționat de dvs. Nu se percepe nici o taxă pentru trimiterea de e-mailuri promoționale către dvs.;
  • invitații la evenimente locale, promoții și oportunități, experiențe online in cadrul www.kidsfestro.ro sau la sediul nostru;
  • realizarea și afișarea imaginilor fotografice ale participanților la concursuri, tombole și alte activități promoționale; precum și afișarea review-urilor clienților noștri atât pe website-ul nostru www.kidsfestro.ro cât și în cadrul unor rețele de socializare și a diferitelor canale de comunicare media offline și online.

Vom prelucra informațiile dvs. personale în scopurile enumerate în această secțiune, având în vedere interesul nostru legitim de a desfășura activități de marketing pentru a vă oferi produse sau servicii care ar putea fi în interesul dumneavoastră.

Modul în care procesatorii de plăti (operatorii de date privind plățile) utilizează informațiile personale colectate. Putem folosi informațiile personale ca parte a serviciilor de plată pentru:

  • a vă permite să accesați și să utilizați serviciile de plată;
  • a detecta și preveni frauda, ​​abuzul, incidentele de securitate și alte activități dăunătoare;
  • a desfășura investigații de securitate și evaluări ale riscurilor;
  • a desfășura verificări a bazelor de date și a altor surse de informații;
  • a respecta obligațiile legale (cum ar fi regulamentele împotriva prevenirii si spălării banilor);
  • a aplica condițiile de plată și alte politici de plată.

Procesatorii de plăti (operatorii de date privind plățile) prelucrează aceste informații personale având în vedere interesul său legitim de a îmbunătăți serviciile de plată și experiența utilizatorilor cu privire la aceasta și unde este necesar pentru îndeplinirea corespunzătoare a contractului cu dvs. și pentru a respecta legile aplicabile.

Vom utiliza datele personale numai pentru scopul în care au fost colectate și vom stoca datele numai atât cât este necesar pentru acel scop. Vom păstra informațiile dvs. pentru perioada în care contul dvs. este activ, pentru a vă oferi produsele si serviciile noastre, în conformitate cu obligațiile noastre legale. Accesul la datele personale si prelucrarea acestora sunt efectuate de către Societate și/sau de către partenerii noștri, împuterniciți de noi în acest sens, conform procedurilor de lucru privitoare la protecția datelor.

  1. CÂT VĂ STOCĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Perioadele de stocare ale datelor dumneavoastră cu caracter personal diferă in funcție de scopul pentru care sunt utilizate, după cum urmează:

  • încheierea contractelor de vânzare pentru produsele noastre – pentru o perioadă de 10 ani de la data vânzării; cu mențiunea ca datele personale care se regăsesc în orice documente justificative care stau la baza înregistrărilor în contabilitatea financiară se păstrează în arhiva noastră timp de 10 ani de la data închiderii exercițiului financiar în care au fost întocmite documentele justificative, conform prevederilor legii contabilității; in cadrul apărării și exercitării drepturilor și intereselor noastre legale, datele personale necesare realizării acestui scop vor fi păstrate conform termenelor generale de prescripție;  
  • marketing și publicitate – pe durata valabilității consimțământului dat de dvs. pentru activități de marketing pentru care a fost solicitat sau până la soluționarea obiecțiunile dvs. privind aceste prelucrări, cu excepția cazului in care legea prevede o altă perioadă de păstrare a datelor sau păstrarea datelor este necesară pentru exercitarea sau apărarea drepturilor Operatorului;
  • rezolvarea diverselor solicitări/reclamații de orice natură privind produsele achiziționate – pe perioada rezolvării diverselor solicitări/reclamații; în cadrul apărării și exercitării drepturilor și intereselor noastre legale, datele personale necesare realizării acestui scop vor fi păstrate conform termenelor generale de prescripție;
  • securitatea și paza dvs. (înregistrările video prin sistem CCTV [fără sunet] în incinta Festivalului KIDS FEST 2022, sistem operat de proprietarul locației Palatul Mogoșoaia) – pe o perioadă de până la 20 de zile calendaristice de la data înregistrării, conform prevederilor legale in vigoare si a intereselor legitime ale Operatorului, cu excepția situației în care datele sunt necesare pentru investigarea unui incident, caz în care se păstrează pana la soluționarea incidentului;
  • gestionarea relației de afaceri dintre noi si un potențial client/client, potențial furnizor/furnizor sau alt potențial partener/partener de afaceri, in cazul in care aveți calitatea de colaborator, reprezentant sau persoana de contact al respectivului client, furnizor, partener de afaceri – pe perioada executării contractului sau dacă există o obligație legală in acest sens.

Datele dvs. sunt stocate in sistemele informatice ale Societății, sisteme ce sunt localizate pe servere proprii aflate pe teritoriul României si pe servere localizate numai pe teritoriul Uniunii Europene.

  1. UNDE VĂ TRANSMITEM/TRANSFERĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Datele dvs. cu caracter personal pot fi prelucrate si de către alți operatori, operatori asociați sau persoane împuternicite ale Operatorului, cu respectarea întocmai a legislației privind protecția datelor cu caracter personal:

  • furnizorii de prestări servicii din domeniul IT, precum și toate societățile din aceste categorii de destinatari de la care Operatorul va contracta servicii și produse și care au luat masuri adecvate de protecție, conform prevederilor legale, pentru a asigura ca aceștia își respecta obligațiile privind protecția datelor cu caracter personal. In cazul in care persoanele împuternicite subcontractează o parte din activitățile care implica prelucrarea de date cu caracter personal, subcontractanții vor fi supuși acelorași obligații in ceea ce privește implementarea masurilor de securitate, tehnice și organizatorice prevăzute, de Regulamentul General UE privind protecția datelor, dar și a actelor normative interne aprobate in vederea implementării Regulamentului General UE;
  • alți operatori independenți (ex. servicii de curierat);
  • părțile contractante ale Operatorului, care au calitatea de operator asociat, pentru îndeplinirea unor servicii externalizare acestora;
  • autoritățile statului pe baza competentelor acestora prevăzute de legea aplicabila;
  • putem împărtăși informațiile dvs. furnizorilor noștri de servicii care gestionează informațiile despre clienți și care efectuează servicii în numele nostru, cum ar fi realizarea de promoții, trimiterea de mesaje către clienți, efectuarea de sondaje etc. Nu am autorizat niciunul dintre acești furnizori de servicii să facă alte operațiuni cu informațiile dvs.;
  • putem să vă împărtășim informațiile când colaborăm cu o altă companie pentru a oferi sau a oferi clienților noștri produse, servicii, concursuri sau promoții;
  • este posibil să împărtășim informații despre dvs. dacă este necesar sau potrivit, în bună credință, pentru a respecta legile sau reglementările sau pentru a răspunde unei citații valabile, unei ordini sau unei cereri guvernamentale sau pentru a proteja operațiunile, confidențialitatea, siguranța, proprietatea sau drepturile Operatorului;
  • în cazul în care alegeți să plătiți produsele noastre in cadrul website-ului www.kidsfestro.ro, datele dvs. cu caracter personal vor fi transmite direct procesatorului de plăti electronice [*], fără ca acesta sa ne transfere datele dvs. bancare. Pentru orice plângeri si sesizări legate de aceste informații sau modalitatea in care se desfășoară o plata online, vă rugăm să contactați direct procesatorul de plăti;
  • în cazul puțin probabil al unei vânzări sau al unei fuziuni a Societății, informațiile personale ale clienților noștri și alte informații pe care le-am colectat conform descrierii din această politică pot fi printre activele transferate.

Datele dvs. nu vor face obiectul unui transfer de date către țări terțe sau organizații internaționale. În cazul în care datele dvs. vor fi transferate către alte societăți/entități din alte țări în afara UE/EEA, veți fi informat în acest sens.

9. CUM ALEG CE PROMOTII PRIMESC? DE CE AM PRIMIT UN E-MAIL DE MARKETING DUPĂ CE AM FĂCUT O ACHIZIȚIE ÎN CADRUL website-ului www.kidsfestro.ro?

Societatea noastră dorește să comunice cu dvs. numai dacă v-ați exprimat sau vă exprimați acordul (consimțământul explicit) in acest sens (de ex. in cazul abonării la newsletter-ul nostru).

Exista însă și posibilitatea ca Societatea noastră să vă transmită oferte personalizate in cazul in care ați efectuat cel puțin o dată o comandă in cadrul website-ului www.kidsfestro.ro, fără ca dvs. să vă fi abonat la newsletter, având la bază interesul nostru legitim in scopuri de marketing si publicitate (art. 6 (1) f) din GDPR).

Dacă preferați să nu primiți informații promoționale, cum ar fi informații despre oferte speciale, promoții, concursuri, tombole și evenimente de vânzări, de la una sau mai multe mărci, puteți (1) să ne anunțați prin contactarea serviciului nostru pentru clienți, așa cum este descris în secțiunea intitulată „Cum ne puteți contacta?”de mai jos sau (2) puteți face clic pe link-urile de dezabonare prezente in fiecare newsletter trimis de către noi.

  1. CUM SE UTILIZEAZĂ INFORMAȚIILE MELE PENTRU PUBLICITATEA COMPORTAMENTALĂ SAU ORIENTATĂ ȘI CE OPȚIUNI AM?

Utilizăm modulele cookie proprii pentru a determina care dintre anunțurile noastre sunt afișate pe alte site-uri web. Pentru a renunța la această publicitate online direcționată care folosește cookie-urile noastre, faceți click aici.

Lucrăm, de asemenea, cu companii terțe care utilizează tehnologiile de urmărire (inclusiv cookie-urile și etichetele pixelilor) pe site-urile noastre pentru a oferi publicitate personalizată în numele nostru și în numele altor agenți de publicitate de pe Internet. Aceste companii pot colecta informații în timp despre activitatea dvs. pe site-urile noastre și pe alte site-uri, precum și despre interacțiunea dvs. cu publicitatea noastră și cu alte comunicări și folosesc aceste informații pentru a determina ce anunțuri vedeți pe site-urile și aplicațiile terțelor părți. Aceste tehnologii și informațiile colectate despre dvs. pot fi de asemenea utilizate pentru a vă urmări activitatea pe mai multe dispozitive. Pentru mai multe informații despre această practică și pentru a înțelege opțiunile dvs., inclusiv cum să renunțați la primirea acestor anunțuri personalizate, vizitați http://www.aboutads.info.

Rețineți că, indiferent dacă renunțați la ele, aceste tehnologii de urmărire pot să colecteze în continuare date și veți vedea în continuare anunțuri, dar acestea nu vor fi direcționate pe baza informațiilor colectate prin intermediul acestor tehnologii de urmărire.

Utilizăm un instrument de notificări instant („notificari de tip push”), ce poate fi acceptat de dvs. și care este valabil atât pentru dispozitivele mobile – telefoane mobile si/sau tablete  („mobile push”), cât și pentru dispozitivele web – calculator desktop si/sau laptop („web push”). În cazul în care ați acceptat utilizarea unor astfel de notificări instant, veți primi notificări numai pe dispozitivul pe care ați acceptat.

Acest instrument de notificări instant nu stochează date cu caracter personal (inclusiv adresa  IP), ci numai informații despre sistemul de operare, țara, limba browser-ului de operare și un ID unic care se generează de sistemul de notificări instant în momentul în care dvs. acceptați să primiți notificări prin acest sistem.

Dezabonarea de la aceste notificări instant se poate efectua (1) pe dispozitivele mobile din setările acestora la secțiunea notificări și (2) pe dispozitivele web din sistemele de operare (ex. Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/3220216?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en etc.).

  1. CUM PROTEJĂM DATELE COPIILOR?

www.kidsfestro.ro este un site pentru publicul general. Atenționăm vizitatorii și utilizatorii online în mod expres că toate prelucrările de date cu caracter personal se refera exclusiv la persoane care au împlinit vârsta de 16 ani. Utilizarea website-ului nostru de către copiii care nu au împlinit vârsta de 16 ani este interzisă. Dacă sunteți sub această vârstă, vă rugăm să rugați un adult (adică părinții dvs. sau tutorele dvs. legal) să continue procedurile necesare. Răspunderea pentru utilizarea website-ului nostru de către copii aparține in exclusivitate părinților.

  1. CE MĂSURI DE SECURITATE AM ADOPTAT?

Prelucrarea datelor dvs. se realizează în condiții de legitimitate, având in vedere implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea integrității și confidențialității datelor conform GDPR. Vă asigurăm de faptul că prelucrarea datelor dvs. este realizată de personal instruit în acest sens, la cele mai înalte standarde de confidențialitate. Facem tot posibilul pentru a vă oferi o experiență de cumpărături sigură și convenabilă. Avem o preocupare permanentă in ceea ce privește protejarea securității și confidențialității informațiilor dumneavoastră personale.

Deși am implementat măsuri de securitate pentru acest website, trebuie să știți că securitatea în proporție de 100% nu este posibilă. Prin urmare, furnizarea datelor dvs. cu caracter personal este efectuată pe propria răspundere și, în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, nu vom avea nicio responsabilitate ca urmare a divulgării informațiilor dvs. personale din cauza unor erori, omisiuni sau fapte neautorizate ale părților terțe în timpul sau după transmiterea acestora către noi. Vă recomandăm (i) să vă actualizați periodic software-ul pentru protejarea transmisiei de date prin rețele (de exemplu, un software antivirus) și să vă asigurați că furnizorul de servicii de comunicații electronice a adoptat mijloace adecvate pentru securitatea transmisiei de date prin intermediul rețelelor (de exemplu firewall-uri și filtre anti-spam); și (ii) să vă schimbați parola din când în când.

  1. CE ESTE PHISHING-UL?

„Phishing” este o înșelătorie concepută pentru a vă fura informațiile personale. Dacă primiți un e-mail care pare că este de la noi, care vă solicită informații personale, nu răspundeți. Nu vă vom solicita niciodată parola, numele de utilizator, informațiile despre cartea de credit sau alte informații personale prin e-mail.

  1. CUM NE PUTETI CONTACTA? 

Pentru detalii suplimentare privind drepturile de care beneficiați conform legislației referitoare la protecția datelor cu caracter personal sau pentru reclamații referitoare la protectia datelor cu caracter personal, ne puteți contacta prin e-mail, telefon sau poștă la: email:[*]; telefon: [*]; poștă: București, Sos. București-Ploiești nr.44, România ,etaj 1, complex Domus Mex.

  1. CE DREPTURI AVETI?

Conform legislației referitoare la protecția datelor cu caracter personal, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare: dreptul de a primi informații privind operațiunile de prelucrare a datelor personale efectuate de noi;
  • dreptul de acces la date: dreptul de a obține confirmarea ca noi prelucram sau nu datele personale ale dvs., și in caz afirmativ, acces la date si furnizarea de informații privind prelucrările de date;
  • dreptul la  rectificare: dreptul de a obține, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor personale inexacte care va privesc sau completarea datelor personale care sunt incomplete;
  • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, in următoarele situații: (1) datele personale nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (2) vă retrageți consimțământul acordat pentru prelucrările de date bazate pe consimțământ; (3) vă opuneți prelucrărilor de date personale; (4) datele personale au fost prelucrate ilegal; (5) datele personale trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale care Operatorului.
  • dreptul la restricționarea prelucrării, in oricare din următoarele situații: (1) contestați exactitatea datelor; (2) prelucrarea datelor personale este ilegală, iar dvs. nu doriți ștergerea datelor personale, ci solicitați restricționarea utilizării lor; (3) Operatorul nu mai are nevoie de datele personale, dar dvs. le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; (4) vă opuneți prelucrării. În cazul în care ați obținut restricționarea prelucrării, veți fi informat ulterior de către noi înainte de ridicarea restricției de prelucrare;
  • dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele personale care vă privesc și pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, când mijloacele tehnice permit acest lucru. Puteți exercita acest drept doar când prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. și se efectuează prin mijloace automate;
  • dreptul la opoziție: dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării efectuate de noi având ca temei juridic interesul nostru legitim.
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, inclusiv creare de profiluri: (orice prelucrare automată care utilizează datele personale pentru a evalua anumite aspecte personale ale dvs.), care produce efecte juridice care vă privesc sau care vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.
  • dreptul de a vă retrage consimțământul acordat în orice moment și fără a indica vreun motiv.

Pentru detalii suplimentare cu privire la activitățile de prelucrare efectuate de către KIDS FEST, precum și cu privire la drepturile de care beneficiați în acest context, vă rugăm să vă adresați printr-o cerere în format electronic, prin e-mail la adresa: [email protected] sau pe suport hârtie la sediul Societății: Bucuresti, Str. Turnu Măgurele nr.5, bl.C1B, sc.5, et.6, sector 1, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr.J40/22622/2021, CUI 45407030.

Vă puteți exercita aceste drepturi prin completarea Formularului de Exercitare Drepturi GDPR disponibil în contul dvs. de utilizator online sau în cadrul website-ului www.kidsfestro.ro 

Solicitarea dvs. va fi analizată și vi se va răspunde in termen de 30 zile de la primirea solicitării de către Operator. În cazul în care este vorba de cereri complexe sau foarte numeroase, acest termen se poate prelungi cu două luni.

  1. CUM PUTEȚI DEPUNE O PLÂNGERE LA AUTORITATEA PRIVIND PROTECȚIA DATELOR?

În egală măsură, aveți dreptul să vă adresați către Autoritatea de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), cu sediul inB-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, sub forma unei adrese scrise, la sediul instituției sau prin e-mail la adresa [email protected]. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația aplicabilă în domeniul protecției datelor cu caracter personal, care au fost încălcate.

  1. ACTUALIZAREA ACESTEI POLITICI. NOTIFICĂRI.

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a schimba, modifica, adăuga sau elimina porțiuni din această Politică de confidențialitate în orice moment, prin publicarea unei astfel de Politici de confidențialitate revizuită pe această pagină a website-ului www.kidsfestro.ro și actualizarea datei „Ultimei revizuiri”. Este responsabilitatea dvs. să examinați din când în când această Politică de confidențialitate pentru a lua notă de modificările pe care le-am făcut. În unele cazuri, este posibil să furnizăm o notificare suplimentară cu privire la modificările semnificative ale acestei Politici de confidențialitate, prin adăugarea unei declarații pe pagina principală a website-ului nostru sau, pentru utilizatorii înregistrați, prin trimiterea unui e-mail de notificare sau prin adăugarea unei declarații pe pagina contului de utilizator online.  

Prin acceptarea unei astfel de Politici de confidențialitate revizuite printr-un „clic de accept” într-un e-mail de notificare sau pe o declarație a unei pagini de cont (disponibilă atunci când este necesar să se conformeze legilor aplicabile) sau prin completarea unei achiziții pe acest website www.kidsfestro.ro, după ce această politică de confidențialitate a fost revizuită sau, altfel, prin utilizarea sau trimiterea de informații pe website după publicarea politicii revizuite de confidențialitate, vă dați acceptul pentru o astfel de Politică de confidențialitate revizuită. Ca urmare a modificărilor, prelucrarea datelor dumneavoastră nu va fi efectuată fără consimțământul dumneavoastră explicit, dacă acest lucru este impus de legislația în vigoare.