A FUNtastic FEST to grow up!

07 iun. 2022

Povestea Noastră

„Copilăria nu are vârstă.” Așa începe povestea Kids Fest și acesta a fost primul gând cu care am pornit la drum în această nouă călătorie.


Primul pas? Am „șters praful” de pe aleea copilăriei și ne-am amintit de jocurile care ne făceau să uităm de ora de venit acasă din fața blocului. Ne-am adus aminte cu drag de noi, „generația cu cheia la gât” și am depănat amintiri despre „ieșitul p-afară”, jocurile copilăriei, școala și mai ales vacanța de vară. Apoi, propriile surse de inspirație – prichindeii noștri – ne-au reamintit de „ce se poartă acum” și ce e COOL și am zis „de ce nu?”. De ce să nu reunim copilăria de azi și pe cea de altă data într-un singur loc sub aer liber?


Zis și făcut! Am ales un grup plin de inițiativă de copii cu hobby-uri și pasiuni diferite și am trecut la treabă! Nici nu credem că trebuie să menționăm emoția (sau anvergura) unui astfel de brainstorming, dar ce clar trebuie zis e că s-a lăsat cu veselie, bunătăți, idei mărețe și un mix delicios de vise și dorințe pe care noi le-am notat atenți și de care tu te vei bucura pe 2 și 3 iulie.

La KIDS FEST ne propunem să găsim numitorul comun al copilăriei de ieri și de azi și să aducem toate generațiile în același loc prin joacă! Dar nu orice fel de joacă, ci una distractivă, creativă și educativă!
Te provocăm să participi la cele mai COOL activități pe care le-am gândit pentru cei mici și mai ales să fii în trend cu experiențele FUNtastice pe care copilul tău le iubește.


Kids Fest este singurul festival la care copiii îi aduc pe părinți! Te așteptăm și pe tine pe 2 și 3 iulie la Mogoșoaia, pentru zile pline de distracție și amintiri în familie direct din mijlocul naturii!