Kids Fest

Despre noi

În spatele Kids Fest se află o echipă de oameni îndrăgostiți de evenimente și festivaluri unice, distractive, care aduc toate generațiile împreună! Suntem entuziasmați să ne aflăm anul acesta la a doua ediție a Kids Fest și ne bucurăm să o găzduim chiar în inima Bucureștiului (mai multe detalii în curând)!

Pentru noi, Kids Fest este un proiect creat, gândit și construit cu emoție. Suntem părinți de pici de toate vârstele și ne pasionează să ne vedem copiii dezvoltându-se pe zi ce trece prin simplul contact cu mediul înconjurător: cu prietenii lor, subiectele care îi pasionează, lucrurile care le stârnesc curiozitatea, ambițiile lor și nu în ultimul rând visele lor. De aici am pornit atunci când am creat Kids Fest. Ne-am dorit să creăm un festival pentru copii în care cei mici să se distreze, să învețe și să descopere. Am căutat, am cercetat, ne-am inspirat și am dat frâu liber imaginației, încurajați constant de răspunsul la o singură întrebare: „Cum putem crea un eveniment în care cei mici să se dezvolte, să încerce și să reușească să atingă bucurii și pasiuni la fel cum o facem noi – încrezători în a își crea propriul viitor exact așa cum își doresc?”

A doua ediție Kids Fest vine cu și mai multe surprize și noutăți pe care le-am pregătit cu drag și suntem entuziasmați să le împărtășim cu voi. Ne vedem la Kids Fest Summer Edition pe 24 și 25 iunie în București!